Sint-Michielsgestel laptop kopen

Op zoek naar een computer voor zakelijk gebruik?

Dan is het van belang dat je, behalve het doen van de juiste aanschaf, ervoor zorgt dat het bedrijfsnetwerk goed wordt ingeregeld. Zeker wanneer je met meerdere personen aan dezelfde documenten werkt. Maar ook wanneer je thuis of onderweg bent. Of je nu alléén werkt of in een team, ik selecteer het juiste model dat voldoet aan de eisen voor jouw onderneming. Ook help ik bij het inrichten van de cloud-omgeving zodat je je bestanden eenvoudig deelt met collega’s.

Meer over zakelijk gebruik


Reparatie en onderhoud

Of het nu gaat om een Apple IMac, een laptop met touchscreen of een vaste computer, op gebied van it is niks mij vreemd. Op zoek gaan naar een officiële Apple dealer is dus niet nodig. Ik analyseer het probleem van het defect en ga altijd voor de meest snelle en efficiënte oplossing.

Supersnel internet

Start jouw computer langzaam op terwijl jij al startklaar zit? Dan is het een goed idee om jouw laptop of pc te voorzien van een SSD-kaart. Hiermee vergroot je zijn capaciteit zodat je computer weer supersnel is. Als ik dan toch aan de slag ga met je computer, kan ik hem meteen controleren op overbodige bestanden, verouderde software of ongewenste programma’s. Na een goede onderhoudsbeurt kan hij weer jaren mee.

Meer over onderhoud