Oss - laptop repareren

Goed dat je me gevonden hebt. Waarschijnlijk heb je een probleem met je laptop of pc óf overweeg je een nieuwe te kopen.

In beide gevallen kan ik je helpen. Om de beste oplossing te kunnen bieden, ga ik op zoek naar de oorzaak van het probleem. Is dit eenvoudig op te lossen? Dan is een reparatie snel gedaan. Dit kan vanuit mijn werkplaats in Nuland, op afstand via een beveiligde verbinding of bij jou op locatie. Toe aan een nieuw model? Samen met jou breng ik de wensen en het gebruik in kaart om tot een juiste keuze te komen.

Nieuwe laptop kopen


Onafhankelijk advies

Wil je zelf een computer aanschaffen maar kun je wel goed advies gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Tegen een vergoeding selecteer ik een aantal modellen die voldoen aan jouw eisen en wensen. Ik help je kiezen tussen Apple of Windows, laptop of computer, groot of klein scherm, veel of weinig vermogen. Dat bespaart jou niet alleen veel tijd en zoekwerk, maar ook nog eens veel geld omdat je op deze manier nooit een verkeerde keuze maakt.

Neem contact op