Den Dungen - Reparatie laptop

Een defect aan je Apple of Windows computer komt altijd ongelegen. Noodzaak dus om dit snel te verhelpen.

Storingen aan een laptop of pc kunnen meerdere oorzaken hebben. Sommige reparaties zijn eenvoudig te verhelpen en kunnen op afstand uitgevoerd worden, zodat je niet op pad hoeft met je apparatuur. Via een beveiligde verbinding verhelp ik het probleem zodat je snel weer aan de slag kunt. In andere gevallen kom ik naar je toe of repareer ik je computer vanuit mijn werkruimte in Nuland.

Neem contact op


Aanschaf en installatie

Ben je op zoek naar een nieuwe computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Misschien ben je er nog niet uit of je voor Apple of Windows moet gaan. Of twijfel je over een IMac of MacBook. Ik bekijk samen met jou waar een nieuwe computer voor jou aan moet voldoen en selecteer de modellen die hier perfect op aansluiten. Om het helemaal gemakkelijk te maken, installeer ik de benodigde software en zorg ik dat hij startklaar is. Wil je de aanschaf en installatie liever zelf doen? Tegen een vergoeding geef ik je onafhankelijk advies zodat je de juiste keuze kunt maken.

Meer over installatie