Computer repareren Heesch

Op zoek naar een betrokken reparateur voor jouw computer- of softwareprobleem? Met eerlijk advies een persoonlijk contact zorg ik voor de beste oplossing.

Na een analyse van het defect en een duidelijk beeld van de wensen en het gebruik, repareer ik jouw computer vlot en doeltreffend. Reparatietijden zijn nooit lang en eventueel overlast beperk ik tot een minimum.

Neem contact op


Particulier en zakelijk

Benieuwd naar de beste Cloud-oplossing voor jou en je werknemers? Overal in huis snelle wifi zonder haperingen? In beide gevallen heb ik een oplossing die bij jou of je onderneming past, afgestemd om jouw wensen en (zakelijk) gebruik.

Meer over zakelijk gebruik

Over Thijs

Internet is volledig geïntegreerd in ons leven. We hebben blind vertrouwen in de techniek. Trage computers, slecht bereik of beperkte opslag hoort daar niet meer bij. Ik weet als geen ander hoe vervelend het is als techniek het laat afweten. Gelukkig heb ik voor elke vraag op dit gebied een passende oplossing.

Meer over Thijs