Computer Reparatie Nuland

Gevestigd in Nuland kan ik snel inspelen op jouw computer- of laptopprobleem.

Vanuit mijn ruime kantoor aan huis beschik ik over de juiste apparatuur om het defect te verhelpen. De reparatietijd beperkt ik tot een minimum zodat je snel weer aan de slag kunt. Is het lastig om naar mij te komen? Een reparatie op locatie is vaak net zo efficiënt. Ik kom naar je toe zodat je niet op pad hoeft met je Apple IMac of pc.

Neem contact op


Nieuwe computer kopen?

Vaak is een defect aan een computer of laptop snel verholpen. Maar het kan ook gebeuren dat de reparatie zo groot is dan de aanschaf van een nieuwe computer een betere oplossing is. In dat geval ga ik met jou op zoek naar een geschikt model dat aansluit op jouw wensen. Liever alleen advies? Ook dat is mogelijk. Ik adviseer, jij koopt. Tegen een kleine vergoeding selecteer ik de beste modellen zodat je nooit te veel betaald.

Nieuwe computer kopen

Snel en veilig internet

Overal in huis snel internet? Met multi-room wifi heb je op elk plekje, voor iedereen in huis supersnel internet zonder haperingen. De ideale oplossing wanneer je met je hele gezin wilt Netflixen, streamen, gamen, werken én studeren vanuit elke ruimte.

Meer over snel internet