Vinkel - computer reparatie

Zoek je vanuit Vinkel een adres voor reparatie en onderhoud aan jouw computer of MacBook?

Of denk je erover na om een nieuwe laptop te kopen? Ik bied IT-oplossingen op gebied van computers, software, wifi en cloud omgevingen. Persoonlijk contact en eerlijk advies zorgen ervoor dat ik een gerichte oplossing heb zodat je nooit te veel betaalt.

Over Thijs


Hulp op afstand

Vanuit Nuland is het prima te doen om een reparatie aan jouw computer uit te voeren. Ik plan een afspraak met je in en kom vervolgens naar Vinkel zodat je niet op pad hoeft met je apparatuur. In veel gevallen kan een storing of defect ook op afstand opgelost worden. Via teamviewer verhelp ik, op een beveiligde manier, via internet het probleem. Dit maakt dat ik flexibel ben in mijn werk en een reparatie snel kan oplossen.

Neem contact op