Reparatie Computer Geffen

Ben je op zoek naar een adres voor de reparatie van je computer of laptop?

Of kan je MacBook wel een boost gebruiken zodat hij weer supersnel is? Vanuit Nuland repareer en onderhoud ik Windows en Apple laptops en computers. Goede communicatie en eerlijk advies zorgen ervoor dat ik de beste oplossing heb voor jouw computerprobleem.

Neem contact op


Ruime werkplek

Ik beschik over een fijne werkplek waar ik bijna alle storingen en defecten aan een computer of laptop kan verhelpen. Wil je vanuit Geffen liever niet op pad met je apparatuur? In dat geval kom ik naar jou toe óf herstel ik het defect op afstand via teamviewer. Met een goed beveiligd programma kan ik zo veel problemen aan zowel een Apple of Windows computers oplossen.

Altijd een goed werkende computer

Is je computer traag en overweeg je een nieuwe te kopen? In veel gevallen is de aanschaf van een nieuwe computer of laptop niet nodig. Met het plaatsen van een SSD-kaart (werkgeheugen) zorg je dat je computer weer snel opstart én functioneert. Op deze manier kan hij nog jaren mee.

Meer over onderhoud